Acasă »

Conferinţa Ştiinţifică Studenţească Interuniversitară cu genericul „Perspectivele Dezvoltării Tînărului Jurist”

Aviz

Tineretul Uniunii Juriştilor din Moldova şi Alianţei Studenţilor din Moldova a USM în colaborare cu Administraţia USM şi a Facultăţii de Drept organizează Conferinţa Ştiinţifică Studenţească Interuniversitară cu genericul „Perspectivele Dezvoltării Tînărului Jurist” dedicată la a 65-a aniversare de la fondarea USM.

Conferinţa se va desfăşura în perioada 12-13 Mai 2011.

Lucrările conferinţei vor fi divizate pe secţiuni: Drept public (12 Mai) şi Drept privat (13 Mai).

Rapoartele (rezumatele) participanţilor vor fi publicate.

Materialele vor fi prezentate în formă electronică, scrise la computer în programul Word for windows, fonta Ti­me­s New Roman, înălţimea literelor – 12 pt.

Textul va ocupa până la două pagini complet dactilografiate la intervalul 1,5 pe hârtie A4 (210×297 mm), cu alineatul din 5 semne.

Se păstrează câmp liber: din stânga, din partea de sus şi de jos – câte 25 mm, din dreapta  – 15 mm.

TITLUL se dactilografiază cu majuscule; cuvintele din titlu nu se trec dintr-un rând în altul. Sub titlu, cu minuscule, urmează Prenumele şi NUMELE autorilor (complet), mai jos – prenumele şi numele, titlul ştiinţific al conducătorului ştiinţific, apoi urmează textul propriu-zis.

În text referinţele se numerotează prin cifre încadrate în paranteze pătrate (de exemplu: [2], [5-8]) şi se prezintă la sfârşitul articolului într-o listă aparte în ordinea apariţiei lor în text.

Articolele prezentate spre publicare trebuie să fie vizate de conducătorul ştiinţific.

Fiecărui participant i se va înmîna diplomă de participare.

Doritorii de a participa la Conferinţă urmează să se înregistreze pînă la data de 5 Mai adresîndu-se în bir.208 a bloc.7 USM sau la persoana de contact menţionată mai jos.

Articolele în formă electronică vor fi prezentate cel tîrziu la data desfăşurării conferinţei. Materialele vor putea fi transmise pe adresele menţionate mai jos cu indicarea în mesaj a numelui transmiţătorului sau prin prezentarea pe un Floppy Disc, USB. Participanţii ale căror articole nu vor fi prezentate în forma necesară în perioada stabilită nu vor fi publicate.

Persoana de contact

Președintele Biroului Permanent Studențesc a UJM

Vladimir Palamarciuc

Tel.069049566; e-mail – palamarciuc.vladimir@gmail.com ; ujm.tineret@gmail.com ; www.ujm.md

 

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *