Acasă »

Conferința Internațională „Societatea civilă în realizarea Strategiei de Reformare a Sectorului Justiției 2011-2016”

 

Vineri la data de 14 Octombrie 2011, începînd cu ora 9.30 s-a desfășurat  Conferința Internațională „Societatea civilă în realizarea Strategiei de Reformare a Sectorului Justiției 2011-2016”, organizată de către Uniunea Juriștilor din Moldova în colaborare cu Ministerul Justiției al Republicii Moldova.

La acest eveniment important pentru întreaga societate civilă au participat și Membrii Departamentului de Tineret din cadrul Uniunii Juriștilor din Moldova. La manifestare au fost prezente personalități notorii  care au încurajat această inițiativă de a reforma sectorul justiției și deasemenea s-au arătat dispuși de a colabora și de a finaliza cu succes proiectul inițiat. În cadrul Conferinței au fost expuse obiectivele strategiei de reformare a sectorului justiției ce urmează să fie atinse în următorii ani. Prin prisma rapoartelor prezentate s-au pus în discuție lacunele ce urmează să fie înlaturate și au fost evaluate posibilitățile reale de a implimenta cît mai curînd reforma. Din partea Tineretului de la UJM, a participat cu raportul ,,Instituția avocatului stagiar în sectorul justiției din RM’’ masterandul la Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova, Președintele Biroului Permanent Studențesc a UJM, Vladimir Palamarciuc.

Deasemenea cu ocazia acestui prilej deosebit am înmînat dl-lui Dumitru Visterniceanu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, ediția specială a revistei Naționale de Drept cu materialele Conferinței Științifice Universitare ,,Perspectivele dezvoltării tînărului jurist dedicată aniversării a 65-a de la fondarea Universității de Stat din Moldova. Pe această cale îi mulțumim pentru suportul acordat, pentru încurajare și predispunerea activă de colaborare.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *