Acasă » Despre Noi

Despre Noi

Uniunea Juriştilor din Moldova este o asociaţie obştească care este cunoscută atât pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul activităților pe care le organizează cât şi în afara teritoriului ţării. Asociația s-a remarcat la nivel internațional prin participare activă la evenimentele de specialitate și la lucrările asupra mai multor inițiative europene de armonizare a legislațiilor statelor din regiune. În prezent există frumoase relații de colaborare cu mai multe organizații profesionale, precum: Organizația Europeană de Drept Public, cu sediul la Atena, Grecia; Uniunea Internațională a Juriștilor cu sediul la Moscova, Federația Rusă și Uniunea Juriștilor din România.

Membrii Uniunea Juriştilor din Moldova sunt jurişti consacrați, cu o experienţă bogată pe tărîmul jurisprudenţei, care sunt reprezentați ai tuturor specialităților de juriști din Republica Moldova.

Uniunea Juriştilor din Moldova este fondator al ziarului „Dreptul” și a Revistei Naționale de Drept – principalele publicații naționale de specialitate, care totodată sunt editate în mare parte cu suportul asociației și al membrilor ei.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *